مسکونی کوهپایه ­ای

بازدید: 302

طراحی مجتمع مسکونی کوهپایه ­ای

کوهپایه­ ها بعلت داشتن امکانات طبیعی شامل: دسترسی به آب مناسب، هوای مطلوب، زمین ­های حاصلخیز آبی و دیمی، وجود مراتع برای دامداری، امکان بهره ­برداری بهینه از شیب ملایم زمین، موقعیت مناسبی را برای بوجود آمدن شهرها و روستا­ها، فراهم نموده است. وجود مناظر متنوع و وسیع، پستی بلندی­ های زیاد، حواشی رودخانه ­های بزرگ و کوچک و... موقعیت­ های طبیعی مناسبی هستند که، در بروز و ظهور هنر معماران، خلاقیت های مهندسان و ساخت ابنیه­ های متنوع کوهپایه ­ای سهم قابل توجهی داشته اند. یکی از تاثیرهای زندگی در کوهپایه ها را، می توان در زایش اثرهای ماندگار هنری و ادبی دید. گرایش نوستالژیک، برای لذت بردن از مناظر بکر و طبیعی کوهستان، در اوقات فراغت، دوست داران طبیعت وحشی را به کوه­ ها می­ کشاند. برای بخش زیادی از مردم، مخصوصاً در ماه­های گرم سال، رفتن به کوهپایه ها به یک تفریح خانوادگی و عمومی تبدیل شده است. 

داشتن یک موقعیت دائمی، از طریق مالکیت یک واحد ویلایی، در مجتمع­ های مسکونی در کوهپایه­ ها، می­ تواند تجربۀ جذاب زندگی، در دامن طبیعت و کسب لذت­ های عارفانه و روانی را برای دارندۀ آن تامین نماید. شکل گیری دهکده های ویلایی در این مناطق، که معمولا به شهر های بزرگ نیز نزدیک هستند، نشان از تقاضای زیاد، برای این نوع از ویلاها دارد. از طرفی وجود محدودیت­ های زیست محیطی، در انتخاب مکان مناسب، برای احداث مجتمع های مسکونی (دهکده) ویلایی در این مناطق را سخت کرده است. کارشناسان مینرونیوم، با داشتن شناخت از موقعیت­ های مناسب، برای احداث مجتمع های ویلایی در کوهپایه ­ها، می­ توانند براساس موقعیت­ های جغرافیایی، با ارائه طرح ­های متنوع معماری و مهندسی، عامل تحقق اهداف و خواسته های مشتریان این نوع از ویلاها باشند.

تنوع منظر و عوارض زیبای طبیعی در کوهپایه­ ها، بستر مناسبی را، برای بروز خلاقیت در هنر معماری، در این محیط را مهیا کرده. گروه معماری مینرونیوم توانایی آن را دارد، که با ارائۀ طرح­ های معماری بدیع، خلاقانه، هنری، با استفاده از منابع و موقعیت­ های طبیعی، با انتخاب مصالح مناسب شرایط کوهپایه ­ای، با ساخت مجتمع ­های مسکونی ویلایی زیبا و کاربردی، موجبات آسایش، خرسندی و رضایت پایدار شما را مقدور سازد. مجتمع­ های مسکونی کوهپایه ­ای، با توجه به تنوع موقعیت­ های جغرافیایی، شرایط اقلیمی و دسترسی به خدمات شهری در چهار چوب قوانین محلی، در سه حالت زیر قابل طراحی و ساخت می­ باشند:

1- ویلایی 

2- آپارتمانی  

3- تلفیقی ( ویلایی – آپارتمانی ) 

مجتمع مسکونی کوهپایه ­ای - ویلایی

همۀ واحدهای این نوع مجتمع مسکونی، بصورت ویلایی و متاثر از شرایط اقلیمی کوهپایه، طراحی و ساخته می­ شوند. موقعیت ­ها و مکان­ های مناسب جغرافیایی، برای احداث مجتمع­ های مسکونی در کوهپایه­ ها، بیشتر براساس دسترسی­ ها، به مناطق سکونت شهری، جاده های منتهی به شهرها و یا در کنار جاده­ های گردشگری، با توجه به نیاز­های مشتریان انتخاب می­ شوند. موقعیت مناسب جغرافیایی، برای احداث مجتمع­ های مسکونی ویلایی (دهکده­ های ویلایی)، از دیر باز جزو متداول­ ترین روش­ های ساخت­ وساز مشتری پسند بوده و هست. از زمانی که داشتن یک ویلای امن و راحت، با تحمیلات و زحمات نگهداری کمتر، مدنظر مشتریان شهر نشین قرار گرفته، مجتمع­ های مسکونی ویلایی، با توجه به داشتن مزایای زیاد، از جانب خانواده ­هایی که برای استراحت کوتاه مدت در طول سال، می­ خواهند با زندگی در دامن کوهستان، از زیبایی­ های بکر و بی­ نظیر آن لذت ببرند، از استقبال خوبی برخوردار شده است.

موقعیت مکانی مناسب با امکانات مطلوب، با داشتن امنیت، دسترسی به کوهستان و دره ­های زیبا، جادۀ مناسب منتهی به شهر، وجود خدمات شهری، برای احداث مجتمع­ های مسکونی ویلایی در دامنۀ کوهستان، از الویت­ های اول سرمایه­ گذاران و سازندگان مجتمع­ های ویلایی، در اکثر مناطق کشور از جمله شمال بوده است. احداث دهکده­ های مسکونی ویلایی، در دامنۀ کوهستان ه­ای حاشیۀ شهرهای بزرگ، یکی از راه­کارهای اقتصادی و مفید، برای تامین نیاز مشتریان به داشتن یک واحد ویلایی با محیطی مطلوب، مناسب و دارای امنیت می ­باشد. این نیاز مدت­هاست، که مورد توجه معماران و شهر سازان است. داشتن ویلا در یک دهکده، یا همان مجتمع مسکونی ویلایی، یکی از راهکارهای مناسب و اقتصادی، برای تامین نیازهای تفریحی استراحتی و گذراندن اوقات فراغت در روزهای تعطیلی آخر هفته برای دارندگان آن است. یکی از ویژگی­ های خاص این مجتمع­ های ویلایی، که معمولاً مانند یک دهکده محصور طراحی و ساخته می­ شوند، نزدیکی به شهرهای بزرگ و کوهستان است که، خانواده­ ها برای استراخت آخر هفته، با صرف کمترین مدت زمان سفر بین شهری، می­ توانند از موقعیت و تفریحات آن بهره مند شوند.

گروه معماران و مهندسان مینرونیوم، با داشتن توانایی علمی، عملی در طراحی و مهندسی ساختمان­ ها و مجتمع­ های مسکونی ویلایی کوهپایه ­ای،  با تاثیر از موقعیت­ های اقلیم کوه­پایه، نیازهای مشتریان، منابع سرمایه ­گذاران و ویژگی­ های مجتمع ­های مسکونی ویلایی، مبادرت به طراحی و ساخت می­ نمایند. طراحی فضاهای عمومی و خصوصی و ساخت فضاهای لازم، برای تفریحات و ورزش­ های میدانی و سالنی، به منظور تامین نیازهای تفریحی و چگونگی گذراندن اوقات فراغت ساکنین، جزو الویت­ های اصلی معماران مینرونیوم می­ باشد. مجتمع ­های ویلای کوهپایه ­ای، تحت تأثیر موقعیت و شرایط خاص جغرافیایی، هویت مستقلی را نسبت به سایر مجتمع­ ها از آن خود کرده اند. مینرونیوم با تمامی این مفروضات و تبیینات خود از مجتمع­ های مسکونی ویلای مناطق کوهپایه ­ای، با ارائۀ طرح­ های معماری خاص، به دنبال جوابگویی مطلوب، به مجموعۀ نیازها و خواسته­ های مشتریان این نوع از ویلاهای می­ باشند.

همانا، در طراحی و ساخت مجتمع ­های مسکونی، تامین یکی از نیازهای اساسی ساکنین آنها (ایجاد امکانات تفریحی و گردشگری مترادف با موقعیت اقلیمی و منابع موجود) مورد توجه معماران مینرونیوم است. معماران و مهندسان مینرونیوم، با درک درست از این نیاز نشأت گرفته از لذت جویی طبیعی از زندگی در دهکده ­ها، در طراحی فضاهای عمومی و تفریحی، به این امر توجه ویژه و خاصی را خواهند داشت. تا ساکنین مجتمع­ ها، ضمن برخورداری از امکانات یک ویلای مطلوب، از تفریحات گردشگری  نیز بهره­ مند گردند.

انتخاب مکان مناسب در کوهپایه­ ها، برای ساخت مجتمع­ های ویلایی، دست یابی به شناخت لازم از محیط و توان ارزیابی کارشناسانه و درست را، به یک ضرورت راهبردی مهم تبدیل کرده است. مینرونیوم با داشتن درک کامل و درست از این نیاز مهم، با تشکیل واحد املاک، با مطالعه موقعیت های موجود و کسب قابلیت­ های لازم، از توان ارائه پیشنهاد ملک مناسب، جهت ساخت مجتمع برخوردار است. با توجه به ویژگی ­ها، موقعیت­ های محیطی، نزدیکی به مکان­ها و امکانات شهری و بنا به دلایل متعدد اقتصادی و اجتماعی، داشتن یک ویلا با کیفیت مطلوب، در موقعیت­ کوهپایه ­ای، همراه با داشتن توجیه اقتصادی قابل قبول و دسترسی به مناطق شهری، برای دوستداران کوهستان ارزش زیادی دارد. لذا مجموعۀ این عوامل، سرمایه گذاری در این عرصه را به کاری سودمند تبدیل نموده است.

 ویژگی­ های ویلاهای کوهپایه ­ای

  • - سازه ­های مقاوم و پایدار در قبال زلزله (بعلت نزدیکی به گسل­ ها و مسیل رودخانه های و سیلاب ها).
  • - توجه دقیق به محیط پیرامونی، موثر در طرح معماری و مهندسی با توجه شیب زمین و پستی بلندی ها.
  • - داشتن امکان برخورداری از مصالح همگرا با محیط.
  • - وسعت انتخاب منظر و چشم ­انداز بعلت چشم اندازهای محیطی.
  • - توجه به جنبه ­های زیست محیطی در طراحی و ساخت.
  • - متاثر از قوانین و مقررات محلی (منطقه­ ای).
  • - دسترسی نسبی به خدمات شهری.
  • - شرایط متغییر آب و هوایی و ویژه.
  • - استفادۀ آزادانه از محوطه­ های باز، با محدودیت های کمتر در ساخت محوطه ­و فضاهای پیرامونی.
  • - مبلمان داخلی متنوع و همگرا با طرح اصلی و تلفیق آن با خواسته­ های مشتری.
  • - عایق کردن دیوارها نسبت به حرارت و رطوبت.
  • - امکان برخورداری از تنوع، در پوشش­ های داخلی و خارجی و پشت بام.
  • - امکان استفاده از شیب های تند، برای ساخت ایوان های بزرگ با طرح پله ­ای.
  • - داشتن امکان ساخت زیر زمین.
  • - تأسیسات (آب ، فاضلاب، برق و...) ویژه.
  • - رعایت الزامات استاندارد ها و مقررات نظام مهندسی کشور و مقررات محلی.

ضوابط مینرونیوم در طراحی مجتمع­ های مسکونی کوهپایه­ ای

  • - رعایت تمامی الزامات فنی و مهندسی در طراحی و ساخت طبق شرایط اقلیمی و نوع مجتمع.
  • - رعایت شاخص­ های ارزیابی در جواب­گویی به نیازهای مشتریان، در طراحی و معماری محیط و امکانات مشاع ویلاها.
  • - انتخاب نوع سیستم­ ها، تأسیسات و تجهیزات، بر اساس ابعاد کمی، اهداف و کیفیت پروژه.
  • - تقسیم بندی و چیدمان هوشمندانۀ فضا­های مجتمع، براساس ارائه مطلوب خدمات به ساکنین.
  • - ایجاد ارتباط هوشمندانه و هنری در تلفیق طرح معماری مجتمع، با محیط و تفریحات سالم محیطی.
  • - زیبایی هنری در کلیه منظرهای داخلی و خارجی.
  • - امکان پارکینگ و ارائه خدمات سرویس و نگهداری اتومیبل.
  • - رعایت اصول مهندسی و استاندارد­های فنی، در طراحی و ساخت.
  • - رعایت بهداشت محیط و فردی ساکنین مجتمع در طراحی و ساخت.
  • - محافظت از محیط زیست، با رعایت اصول و مقررات.
  • - نگهداری آسان و کم هزینۀ مجتمع.
  • - رعایت اصل پشتیبانی در ارائه خدمات، در طراحی و ساخت سرویس­ ها.
  • - مبلمان داخلی مناسب و مطلوب و همگرا با نوع مجتمع و اصول معماری.
  • - ایجاد جذابیت­ های بصری برای ساکنین و مراجعه کنندگان مجتمع، قبل از ورود به آن.
  • - ملاحظه کردن نوع خدمات تفریحی، در طراحی محوطه و ابنیه­ های عمومی، در چهارچوب استانداردها.
  • - رعایت تمامی مباحث ساختمانی و مقررات سازمان­ ها و نهاد­های ذی­ربط و قانونی در کیفیت ساخت و ساز.
  • - ایجاد تعادل بین توانایی و پتانسیل ابنیه در ارائه کمیت تعریف شده از خدمات با تعداد همزمان حضور ساکنین.
  • - استفاده از مصالح نوین و با دوام و همگرا با محیط و سبک معماری.
  • - مدیریت اصولی پسماندها با رعایت مسائل  بهداشتی و ارزش ­های زیست محیطی.
  • - معماری شیب مناسب، در نما، محیط و محوطه مجتمع.
  • - استفاده از سیستم های آنلاین و دیجیتال، برای کنترل و امنیت عمومی ساکنین مجتمع.
  • - ایجاد امکانات لازم برای نگهبانان و خادمین و مدیریت مجتمع طبق قوانین .

نکته: برای کسب اطلاعات کامل­ تر از «خدمات انتخاب ملک» به قسمت «مینرونیوم چگونه کار می­کند؟» مراجعه فرمایید.

مجتمع­ های مسکونی آپارتمانی کوهپایه ­ای 

محدودیت­ های مربوط به تصاحب زمین در ابعاد مناسب، یکی از عوامل اصلی در گرایش به ایجاد مجتمع­ های مسکونی آپارتمانی، در دامنۀ کوهستان­ ها می ­باشد. معمولا این شرایط را بیشتر می­ توان در کوهپایه­ های چسبیده به حومه­ های شهری مشاهده نمود. در این چالش فنی و هنری معماران و مهندسان مینرونیوم، این نوع از مجتمع مسکونی را، با دربردارندگی کلیه عوامل و امکانات، با رعایت همه شاخص­های کیفی، با در نظر گرفتن تعداد ساکنین، منابع در دسترس، قوانین محلی و ملی، مبادرت به طراحی و ساخت این نوع از مجتمع­ ها را، در قالب آپارتمان می­ نمایند.

تعداد طبقات، متراژ واحدها، کیفیت و ابعاد فضاهای عمومی و مشاعی، تابعی از اهداف و منابع پروژه می ­باشد. دفتر طراحی مینرونیوم، در یک تعامل کاملا حرفه ­ای با سرمایه­ گذاران، مشاوران بازاریابی و مشتریان آیندۀ مجتمع، بعد از درک صحیح از نیازهای ذی­نفعان پروژه، با یک نگاه تعادل­ گرایانه، همراه با رعایت شاخص ­های اصلی معماری، مهندسی، اصول و ارزش­ های شرکت، مبادرت به طراحی و ساخت مجتمع آپارتمانی کوهپایه ­ای می نماید. تفاوت اصلی این نوع از مجتمع­ ها، نسبت به انواع دیگر آنها، نه تنها در قسمت ­های مختلف و بلوک­ های مسکونی آن می ­باشد، بلکه این تفاوت­ ها را می­ توان، در همه موارد مربوبط به طراحی محوطه، معماری فضا­های عمومی، نمای ساختمان ها، مهندسی نوع تأسیسات، تجهیزات و امکانات مشاعی نیز مشاهده نمود. در ساخت این نوع از مجتمع­ ها، در عین حال که شاخص­ های اصلی بنوعی تغییر ناپذیر می ­باشند، ولی بهره­ مندی از آنها را، می­ توان در تلفیق هوشمندانه و هنرمندانۀ این اصول، با دستاوردهای تکنولوژیک و با سبک معماری پست مدرنیستی مینرونیوم مشاهده کرد.

مجتمع مسکونی آپارتمانی ویلایی(تلفیقی) کوهپایه ­ای

همانطور که می دانیم، کار تلفیق ساختمان های ویلایی و آپارتمانی، در معماری کوهپایه ­ای سابقۀ تاریخی زیادی دارد. شاید ویژگی­ های ساخت ابنیه در کوهپایه ­ها، یکی از منابع الهام بخش طبیعی در طراحی و ساخت آپارتمان باشد. موقعیت و عوارض زمینی، پستی بلندی­ های ناشی از شرایط اقلیمی، محدودیت­ های جغرافیایی و دسترسی­ ها به زمین و سایر امکانات و منابع طبیعی، اقتصادی، اجتماعی، معماران را در خلق اثرهای کاربردی و بهره ­ورانه، که استفاده حداکثری از منابع به نغع ساکنین و سایر ذی­نفعان را ممکن می­ نماید، به سمت طراحی و معماری تلفیقی از ویلا- آپارتمان سوق داده است. لذا این گرایش و راه کار، عامل بروز و ظهور اثرهای کم نظیر و زیبایی از معماری و ساخت مجتمع ­های مسکونی تلفیقی گردیده است.

معماران مینرونیم، بعد از مطالعه کارشناسانه موقعیت جغرافیایی زمین انتخاب شده و دستیابی به سایر اطلاعات اثر گذار در طراحی و ساخت پروژه، نبست به تهیه نقشه ­های اولیه، براساس تلفیق آپارتمان با ویلا، اقدام نموده و نتایج بدست آمده را در قالب پیشنهاد کارشناسی و معماری، به اطلاع سرمایه­ گذار و مشاوران طرح خواهند رساند. تا بعد از تصویب نهایی، گام های بعدی برای اجرایی کردن طرح برداشته شود.

روش سفارش طراحی مجتمع مسکونی

شما برای سفارش طراحی و ساخت ویلای دلخواه خود با ورود به قسمت «روش کار مینرونیوم» و مطالعه توضیحات ارائه شده، با تکمیل «فرم سفارش مجتمع مسکونی» و ارسال آن به مینرونیوم اولین گام جدّی خود را برای رسیدن به ویلای مورد نظرتان بردارید. 

                                                               «مینرونیوم پنجره ای به زیبایی و آسایش»

بازخوردها